Selecteer een pagina

Joy to Business – your Business

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer een dag te werken….

Dit is het motto van waaruit ik mijn eigen werk doe, de passie in mij drijft mij en maakt mij daarmee de beste medewerker die mijn bedrijf zich kan wensen.

Bent u het zat om tegen de klippen op bezig te zijn met ziekteverzuim, de kosten die daarbij komen, horen niet bij u! Krijgt u uw personeel maar niet positief in beweging?
Ik breng JOY TO BUSINESS – YOUR BUSINESS.
Ik maak u en uw medewerkers bewust van zichzelf, bied ze een verleidelijke invulling van hun dag en laat hun eigen verantwoording in UW voordeel spreken.

Ik begin met de missie van uw bedrijf, ik gebruik mijn RIK methode, waarin ik allereerst aan u spiegel hoe het NU is (Reflectie), dan stellen we met elkaar vast waar U naartoe wil (Inspiratie) en vervolgens nemen we de acties die horen bij de gekozen weg om die in te slaan. Uw weg naar meer succes (Koers bepalen)

Motivatie en persoonlijke ontplooiing zijn belangrijke ingrediënten voor werknemers. Natuurlijk richt u zich binnen uw bedrijf op wat goed is voor de omzet en de resultaten. U bent het ongetwijfeld met mij eens dat dit het meest makkelijk gaat, als alle werknemers zich goed voelen. Joy to business – your business.

Ik bied maatwerk workshops en trainingen binnen uw bedrijf.

Resultaat: gemotiveerde werknemers, fijne sfeer en een optimaal bedrijfsresultaat
Hierin bied ik tools voor het management om op dagelijkse basis om te gaan met een continue veranderende omgeving en optimaal en met grote betrokkenheid om te gaan met zichzelf maar ook de medewerkers. Eindresultaat: Joy to Business en daarmee Joy in result.

Alles op het gebied van communicatie en vaardigheden kan ik hierbij verzorgen, maar ook de onderliggende basis waarmee werknemers zich door bewustwording verder kunnen ontwikkelen. Ik ben gespecialiseerd in maatwerk trajecten, Iedereen is uniek. Uw werknemers worden weer gepassioneerd om hun werk te doen. Uw ziekteverzuim daalt, de sfeer wordt beter en uw bedrijfsresultaat ook! Iedereen met plezier naar zijn werk en u een omzet van uw dromen.
Van gezamenlijke workshops om in de groepsdynamiek bewustwording te creëren tot een persoonlijk plan van aanpak per medewerker met het door u gewenste resultaat. Nodig mij uit voor een persoonlijk gesprek om te ervaren hoe ik uw doelstellingen kan helpen realiseren.

Wat ik bied:

Reflectie

Inspiratie

Koers bepalen

Persoonlijke ontwikkelingstrajecten

Bekwamen in vaardigheden

Het maximale eruit halen wat erin zit. Door goede werksfeer, optimaal bedrijfsresultaat.

Joy to Business – YOUR business

Ook ben ik te boeken als motivational speaker: Expert in Joy – JOY to business -YOUR business