Selecteer een pagina

“Ik was volledig blind voor alles wat met “ontwikkelen” te maken had. Ik kende Esther nog via een andere werkgever in het verleden en toen we elkaar spraken, dacht ik, nou, misschien knap ik daar een beetje van op.
Ik zag het niet meer zitten, mijn droom in puin. In scheiding met de vrouw waarmee ik dacht oud te worden, te weinig tijd voor mijn kindjes en te weinig tijd en visie om met mijn bedrijf te bedenken waar ik heen wilde.

Esther gaf me binnen het jaar dat we intensief samenwerkten een beeld van wie ik nou eigenlijk was, waar mijn talenten lagen en waar ik als mens nou eigenlijk blij van werd. Ze leerde me naar mezelf te kijken en te handelen naar de informatie die ik had. Gaf me tools om te groeien en te gebruiken in het dagelijks leven en om meer succesvol te zijn. Ik begrijp nu hoe het werkt. Mijn hoofd, mijn hart, weet wanneer ik naar welke gedachten en gevoelens kan luisteren. Ik kies.
We stelden doelen en ik leerde hoe ik mijn hulpmiddelen en valkuilen herkende om zo de doelen te behalen. Deze formule pas ik nu toe op alles wat ik wil behalen en het werkt. Inmiddels is er balans in mijn leven, ben ik gelukkig in mijn nieuwe mooie relatie en heb ik tijd voor mijn prachtige kinderen. Met mijn bedrijf heb ik mooie stappen gemaakt en groei ik nog steeds verder. Ik raad iedereen aan om aan de slag te gaan en De Vreugt in je leven maar ook zeker in je bedrijf te brengen.”