Selecteer een pagina

Over Esther

Esther de Vreugt, 46 jaar. Mijn expertise: JOY

Mijn missie in het leven: Bring Joy to life – your life.              

Vreugde “het hoogste levensdoel” is voor iedereen bereikbaar. Stralend door het leven.

Iets meer over mij:
Samen met mijn partner Bernard, mijn 3 plusdochters (19,16 en 12) mijn 2 dochters  (20 en 17) wonen wij in een uniek stukje Rotterdam. Ik wil uit het leven halen wat erin zit. 100 % Leven, 100 % genieten. Met mijn passie, overtuiging en inmiddels opgebouwde expertise inspireer ik mijn klanten om alles eruit te halen wat erin zit om zo het leven optimaal te ervaren en te kunnen genieten door volledig jezelf te ZIJN.

Ik houd van mooie dingen en voel en weet dat het allermooiste binnenin je zit. Ik ben strontEIGENwijs, zeer intuïtief en eindeloos optimistisch. Zelfreflectie is voor mij vanzelfsprekend en essentieel. Ik groei iedere dag om een verbeterde versie van mezelf te worden. Ik ben liefdevol en zeer nieuwsgierig. Hooggevoelig en Puur zijn niet weg te denken in mijn manier van leven en werken.

Na ruim 14 jaar in het bedrijfsleven op het gebied van Sales, Marketing en opleidingen werkzaam te zijn geweest als manager en consultant, heb ik 15 jaar geleden mijn 1e eigen bedrijf opgericht. Ik wilde verder met een combinatie van mijn talenten en vaardigheden. Ik wilde eindelijk eens echt luisteren naar mijn hart in plaats van naar mijn hoofd. Dat heb ik gedaan! Ik wist al heel lang dat het mijn passie was om mensen en mogelijkheden te verbinden, sinds ik het ook ben gaan doen heeft mijn ervaring en expertise hierin een enorme groei doorgemaakt. Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer een dag te werken.

In de loop van deze jaren, speelde kanker een grote rol in mijn leven en het leven van mensen die ik liefhad/heb. Voor mij werd mijn missie aangescherpt toen mijn vader en zus aan deze ziekte overleden en ik voelde dat het onderdeel van mijn persoonlijke missie was om meer bewustzijn hierover te delen. Wie zijn wij en wat doen wij hier? dit was de vraag die mij bezig hield…

Voor mij werd rond mijn 30e duidelijk dat het doel van het leven was: JOY! zoveel mogelijk vreugde ervaren! Maar ik constateerde ook dat dit zeker niet overal om me heen gebeurde en ik voelde al helemaal niet op dat moment dat ik daar zelf invloed op kon uitoefenen, dus ik begon aan mijn verdere ontdekkingsreis.

De samenhang tussen “onze verschillende onderdelen”, het model waarmee ik inmiddels al jaren door een combinatie van kennis en intuïtie werk, voelt als een grote bijdrage in deze wereld die ik verder wilde uitdragen om mensen hun leven te verrijken en zo stralend(er) door het leven te gaan. Helderheid en transparantie te bieden, zodat iedereen zelf kan kiezen.

In 2018 en 2019 heb ik me volledig toegelegd op de doelgroep met en na kanker maar ik merkte dat dit niet meer paste in mijn volledige missie. Deze groep hoort er zeker wel bij, maar mijn levenswerk is voor veel meer mensen waardevol, dus voelde het kloppend vanaf 2020 weer full focus met Breng de Vreugt in Leven bezig te zijn.

Ik weet inmiddels dat het belangrijk is dat wij ons allemaal HERINNEREN hoe het allemaal werkt. Wij ZIJN bewustzijn en onze onderdelen (hoofd, lichaam, hart en ziel) kunnen ons navigeren door dit leven. Ik help je graag hoe je de relatie met de verschillende onderdelen aandacht geeft.

Ik gebruik een mix met naar mijn mening “het beste van alle werelden” waarin ik alle onderdelen & methodieken om te reflecteren en coachen, met elkaar combineer. Of eigenlijk Leer ik JOU zelf te ontdekken wat voor jou werkt en hoe je je leven zelf vorm kan geven.

De brug tussen NU en wat jij wenst. Tussen illusie en realiteit en hoe je dit kan vormgeven. Van reageren naar observeren en uiteindelijk creëren.

Tijdens een intakegesprek doen we een soort “meting”, waarin de vragen wie ben je, waar sta je en wat wil je centraal staan.

De antwoorden op deze vragen zijn vaak nog niet zo helder en ik help je hier antwoord op te geven. Afhankelijk van de antwoorden, bespreken we waar jouw behoefte ligt om met bestaande ingrediënten meer uit je leven te halen. We maken afspraken om hiermee aan de slag te gaan en plannen sessies. In deze bijzondere tijd, maak ik veel gebruik van Zoom (een hulpmiddel waarmee we toch in contact kunnen zijn zonder dat er een fysieke ontmoeting nodig is). Jij bepaalt het tempo en de behoefte, soms doe ik een advies voor een gericht coaching traject met meerdere afspraken. Lees in de recensies wat dit voor mensen heeft betekend en wellicht ook voor jou kan betekenen.

Het voordeel van deze zoomsessies is dat je deze zelf kan opnemen en ieder gewenst moment kan terugkijken.

Ik werk op basis van Energie Filantropie. Wat kloppend voelt stroomt onvoorwaardelijk door mij heen en in een samenwerking gaat het voor mij over dat ik kan doen waarom ik hier op aarde ben met jouw vertrouwen en commitment voor je eigen stuk. Ik leg je dit graag verder uit in een persoonlijk gesprek.

Best of all worlds… Haal het beste uit alle delen van de wereld is voor mij een levensmotto.

 Esther de Vreugt – Expert in JOY

Ik bouw de brug van waar je staat naar jouw geluk en verlangen, samen met jou begeleid ik je in de stappen die je hiervoor moet nemen en vooral hoe je ook kan genieten van het uitzicht onderweg tijdens deze reis.

Ben je enthousiast en voel je dat hier iets in zit voor jou, wacht dan niet langer en neem contact met me op. Je kan me ook volgen op Facebook: Bring Joy to Life – Your Life

WIL JIJ OOK STRALEND DOOR HET LEVEN?

[maxbutton id=”4″ ]