Selecteer een pagina

“De grootste aanleiding dat ik jou had benaderd, (met dank aan mijn lieve zus Femke, die jou kon aanbevelen) was omdat ik helemaal uit balans was. Intens verdriet omdat mijn relatie op zijn kop lag door oorzaken die ik niet kon begrijpen. Ik riep al jaren dat ik graag met iemand wou praten over alles, mijzelf, het verleden en het leven etc. Toen ik je opbelde en je stem voor het eerst hoorde, kon je me al tot rust brengen en voelde ik al dat jij degene was die mij kon helpen. Ik weet nog dat je op het einde van het gesprek precies wist te zeggen wat ik nodig had ‘’Wat moedig dat je mij belt en dit wilt doen om je relatie te redden’. Ik schoot vol van emotie en moest na afloop ervan huilen.
Toen ik je voor het eerst ontmoete, voelde ik al meteen een goede klik en de band groeide per bezoek sterker en sterker.

Volgens mijn beste maat/soulmate/broer Sander, mocht ik van geluk spreken dat ik deze klik met je had. Hij had namelijk jaren nodig, om eindelijk iemand te vinden waar hij een goed gevoel bij had.
Wij kunnen elkaar aanvoelen op een heel ander niveau! Dat was soms best heftig, maar ook weer heel fijn. Dit is lastig om aan anderen uit te leggen omdat zij niet weten hoe dat is. Niet iedereen is zo hoog gevoelig. Gelukkig mijn beste maat Sander wel en dat was fijn!Soms wilde ik iets tegen je zeggen, maar was je me net twee seconden voor, omdat je al voelde wat ik voelde en je precies wist wat ik ging zeggen. Je kon mijn pijn voelen, mijn verdriet… Maar je zag ook hoe groot mijn hart is! Hoeveel ik hou van het leven en hoeveel ik altijd voor anderen over heb. Bevestigt hoe ik de kracht haal uit de natuur en dieren. Hoe we energie kunnen voelen van elkaar. Zoals kinderen en dieren dat automatisch doen. Een van de belangrijkste leermomenten, is dat ik al mijn emoties moet leren te voelen en niet weg moet drukken. Soms betrap ik me erop dat ik dat niet bewust doe en dan probeer ik ze alsnog op een later moment te voelen zodat het oplucht en verwerkt wordt.
Ik heb nog zoveel te leren over mijzelf en het leven, maar die uitdaging vind ik juist fijn, zeker als ik kijk waar ik al sta op de leeftijd van 29 jaar!
Sommige zeggen wel eens “Ik heb nu een betere kijk op het leven”, maar ik kan nu zeggen dat ik een betere kijk heb op mijzelf!
Meer zelfvertrouwen, meer bevestiging op wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Dat ik nog veeeeeel meer in mijn mars hebt, dan ik er nu uit haal. De training van Esther heb ik persoonlijk van eigen geld moeten betalen, maar iedere euro was het meer dan waard!
Ik ben zeker nog van plan vaker te komen in de toekomst, anders zou ik je zelfs missen. Ik hoop dat mijn verhaal leuk was om te lezen.
Ik hoop je snel weer te zien Esther.”