Selecteer een pagina

“Via via kwam ik in contact met Esther. In de kennismaking voelde ik een klik en had ik vertrouwen. Vertrouwen dat ze mij kon helpen. Zij heeft mij geholpen en gesteund in een hele moeilijke periode voor mij en mijn gezin.

Van de een op andere dag kregen we te maken met een enorme angst. Een angst die mij/ons deed bevriezen. Ik wist al snel dat ik deze angsten moest gaan relativeren en wilde handvaten om verder te kunnen. Alleen hoe?

Esther heeft mij niet alleen deze handvaten gegeven, samen met haar ben ik mijn angst onder ogen gekomen, heb ik het benoemd. Ze heeft mij geleerd de angst om te buigen in positiviteit, vertrouwen en kracht. Ook heeft zij mij nog meer bewust gemaakt. Ik ben in een relatief korte tijd veel dingen in het leven anders gaan zien en benaderen. Hierdoor heb ik een voorsprong.
Esther brengt vreugt in mijn/ons leven! xxxx

Ze voegt er nog aan toe, Esther, het is niet veel maar rechtstreeks uit het hart. Ik heb een beetje het idee dat ik je tekortdoe met dit stukje. Omdat ik het toch niet in woorden kan uitdrukken.”