Selecteer een pagina

Controle over je emoties en je hoofd

Is dit alles wat er is..?
Er moet meer zijn…. !

KLOPT helemaal, dat is er ook!!

Klik op de knop om mijn korte pakkende E-book te downloaden: [maxbutton id=”2″]

Lig jij ook wel eens wakker met deze gedachte?

Weet je het even niet meer.. Wat je voelt, wat je denkt, wat te doen? Voel je je gevangen in je eigen leven, weet je niet hoe je dit kan doorbreken. Blijf je maar denken en denken. Kan je niet kiezen of je moet luisteren naar je hoofd of naar je hart. Hoe werkt dat eigenlijk?
Lig je ’s nachts wakker omdat je je niet lekker voelt en niet tevreden bent met de moeder/ vader die je bent, de vriend(in) die je bent, de partner die je bent, het mens wat je bent. En maar denken…Ondertussen ben je overdag bezig met “overleven”, soms schieten je emoties je om je oren. Raak je gefrustreerd of boos. Val je onbedoeld uit tegen je kinderen..

Je voelt zoveel en je bedoelt het zo goed!

Ik help je jezelf weer te begrijpen, jezelf te zijn, gelukkig te zijn en daarmee ook anderen weer gelukkig te kunnen maken.
Om meer succesvol te zijn, in je werk, in je relaties… eruit te halen wat erin zit!
Ik leer je hoe het werkt om te weten en voelen dat je de goede keuzes maakt, je gelukkig voelt.
Ik leer je hoe je “hoofd” en gedachten werken en hoe JIJ de controle over je gedachten krijgt, in plaats van zij over jou.
Ik leer je hoe je gevoel werkt en hoe je emoties werken. Ook daarvoor geldt, jij krijgt grip op je emoties in plaats van je emoties grip op jou. Ik leer je hoe je alles kan gebruiken om je niet alleen gelukkiger te voelen, maar ook de beste keuzes te maken.

Bel me als je nieuwsgierig bent, als je hierbij voelt, dit is iets wat me kan helpen, meer uit het leven halen, te begrijpen en te sturen. Hier begint het spoor naar mijn geluk!

De basis van iedere relatie is vertrouwen. Om een beetje een gevoel te krijgen wie ik ben en hoe ik werk, heb ik dit filmpje voor jou opgenomen.

BRENG DE VREUGT IN JE LEVEN kennismaking Esther

Geluk en vreugde is bereikbaar voor iedereen. Ik ben Esther de Vreugt. Mijn ouders gaven me deze naam en hij past. Esther= ster = richtingaanwijzer en de Vreugt, het hoogste levensdoel.

Mijn missie in het leven is om aan zoveel mogelijk mensen duidelijk te maken dat iedereen geluk en vreugde kan voelen en kan toepassen in zijn/ haar leven! Iedereen is geboren om te stralen! Ik wijs je de weg naar jouw vreugde en geluk.

In de afgelopen 20 jaar heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan,opleidingen gedaan en gegeven, maar vooral “het leven” gedaan en gegeven! Ik heb een mix gemaakt van alles op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik breng “het beste van alle werelden” samen.

HIERBIJ volledig gratis mijn beste tips om direct te ervaren hoe het werkt en om meer controle (ik gebruik liever het woord begrip, maar dat komt later) te krijgen over je emoties om meer vreugde en geluk te kunnen voelen.

KOM IN ACTIE, vandaag begint de rest van je leven. BEL ME 06-51256121 en we plannen jouw GRATIS intake, geheel vrijblijvend.

      Esther de Vreugt – jouw expert in JOY

Kijk op mijn referenties wat mensen ervaren als ze bij mij klant worden.